Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ...!!!!!













            Με ποδόσφαιρο αστέρων ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ νίκησε τον αστέρα τρίπολης στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ σσκορπίζοντας στον ενθουσιασμό στους φιλάθλους που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο εθνικό στάδιο των Ζωσιμάδων..
           Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 8' λεπτό με κοντινό σουτ του Τσουκαλά,ύστερα από προσπάθεια του Πάντου, για να ισοφαρίσει στο 14' ο Σανκαρέ με υπέροχο ψαλιδάκι..Ο ΠΑΣ πήρε την νίκη στο 69' με το γκολ του Ίλιτς ύστερα από καταπληκτική πάσα του Nτε Bινσέτι...
          Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία της συμμετοχής του ΠΑΣ στα πλέι-όφ με έπαθλο ένα καλό πλασάρισμα στα ευρωπαικά εισιτήρια..Πρέπει να  εξετάσει άμμεσα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το θέμα..Τσιμπιμένες οι τιμές σε σχέση με τους υπόλοιπους των πλέι-οφ...
       Λινάτσα σήμερα στο γήπεδο συνυπογραμμένη με τους Απει Ρωτάν:
ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
   ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
απλή και κατανοητή...Όπως λέει κι λαός όποιος έχει την μύγα.......
Η κίνηση η οποία έγινε ήταν συμβολική και σε καμία περίπτωση διχαστική για τον κόσμο του ΠΑΣ...Καλή η κερκίδα  σήμερα στο γήπεδο δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ενισχύει την προσπάθεια της ομαδάρας μας μέχρι την τελική νίκη...!!!
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
Επόμενη στάση τούμπα...και ποιος ξέρει..ίσως η ζάλη στην οποία ζούμε την φετινή χρονιά να μας κάνει να δούμε πολλά αστεράκια!!!!!
VIVA ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!!!!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ
 ΥΣ: Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μεγαλύτερη ιδέα από την κάθε πολιτική πεποίθηση την οποία έχουν βρει ως μέσω διάσπασης του πλήθους...Σε πολλούς τοίχους το λέει και η πόλη.
ΟΥΤΕ ΝΑΖΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ